Beschrijving

Een zeer ruime (3-slaapkamers 6 persoons) en goed onderhouden chalet uit 2012 op recreatie- en watersportcentrum ‘Europarcs de Biesbosch’! Het park is net buiten Dordrecht gelegen aan het Hollands Diep en de Dordtse Kill. Indien je op zoek bent naar een beleggingsobject voor verhuur is dit zeker ook een goede optie, de verhuur mogelijkheden via het park zijn goed geregeld en de locatie is perfect voor mensen die de Biesbosch, het historische Dordrecht en Rotterdam willen ontdekken. Fietsen kun je ook eindeloos! Daarnaast is het chalet keurig onderhouden, blijft de inventaris en zijn de meubelen ter overname, dus indien je wenst volledig "ready to rent" op te leveren.

Indeling: 
Entree: Hal met toegang tot de vertrekken. 
Woonkamer: Sfeervolle woonkamer, voorzien van vinylvloer en dubbele deur met toegang tot de tuin. 
Keuken: De open keuken is voorzien van de volgende apparatuur: 4 pits-gaskookplaat, RVS afzuigkap en koel/vriescombinatie. 
Slaapkamer 1:Gelegen aan de linkerzijde van de woning, voorzien van vinylvloer en dubbele kast met hoogslaper. Bedmaat 90x200
Slaapkamer 2: Gelegen aan de linkerzijde van de woning, voorzien van vinylvloer en vaste schuifkast
Slaapkamer 3: Gelegen aan de rechterzijde van de woning, voorzien van een vinylvloer en vaste vakken kast. 

Badkamer: Nette badkamer, voorzien van douchecabine, toilet, wastafel, handdoeken radiator en openslaand raam voor licht en ventilatie. 

Tuin: 
De rondom gelegen tuin is keurig aangelegd, voorzien van een veranda en biedt de mogelijkheid tot parkeren op eigen erf.  In de tuin is een klein tuinhuisje, ideaal voor de BBQ en tuingereedschap. De aansluiting voor de wasmachine is in het tuinhuisje aanwezig.

Afmetingen:
- Woonkamer/keuken: 3.95 x 6.39
- Slaapkamer 1: 1.89 x 2.09
- Slaapkamer 2: 1.97 x 3.84
- Slaapkamer 3: 2.50 x 2.38
- Badkamer: 2.50 x 1.47


Algemene info: 
– Gond huur is € 3.756,00 per jaar.
– Parkeren op eigen erf; 
– Bijdrage aan het recreatiepark ca. € 2.584,95 per jaar; 
– Volledig voorzien kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
– Grond kan ook worden gekocht, prijs is overleg met Europarcs
– Inventaris is inbegrepen in de koopprijs

Verhuur: 
– Eigen gebruik zo vaak je wenst; 
– Verhuur alleen via Europarcs mogelijk; 
– Alleen toeristische verhuur is toegestaan; 
– Huurprijs wordt door hoofdkantoor Europarcs bepaald; 
– Meerdere verhuur opties mogelijk, overleg met Europarcs kan altijd; 
– 25% van de opbrengst is voor Europarcs; 75% van de opbrengst is voor eigenaar (gas, water en licht voor eigen rekening). 

Jachthaven: 
Plekken in de jachthaven zijn los te huur (mits beschikbaar), kosten hangen o.a. af van de lengte van de boot. Winterseizoen kan ook, kosten ca. de helft van de kosten van het zomerseizoen. 

Alle genoemde afmetingen / oppervlakten in deze informatie zijn indicatief. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken