Het huren van een woning

Het valt soms niet mee om te bepalen welke woning bij u past.
Naast het fietsen van een rondje door de buurt, kunt u ook terecht op onze website. Wij plaatsen nieuwe woningen direct online en updaten de status van alle woningen, zodat u altijd de meest recente informatie kunt vinden. Registreert u zich als woningzoekende en onze makelaars nemen persoonlijk contact met u op om uw woonwensen te bespreken. 

 

Ook helpen wij u door een aantal zoekopties aan te bieden, zoals het aantal kamers, een prijsrange, de ligging en de soort woning.
Neem contact met ons op en laat ons helpen uw droomhuis te vinden!

✓ Geen inschrijfkosten

✓ No Cure No Pay

✓ Gratis bezichtigingen en pas kosten bij het daadwerkelijk tekenen van een huurcontract

✓ HUIZ heeft veel ervaring in de huur en verhuur van woningen

 

Recent aanbod

Maakt u vooral ook gebruik van ons inschrijfformulier, zo blijft u altijd op de hoogte van ons actuele aanbod.
Wanneer u uw wensen aangeeft en een e-mailadres heeft ingevuld, zult u van ons een e-mail ontvangen bij plaatsen van een nieuwe woning die aan uw wensen voldoet.

✓ Altijd direct de laatste woningen per mail ontvangen

 

Kennismaken

Naast onze service op internet, waar u gemakkelijk vanuit uw luie stoel alvast kunt rondkijken in ons bestand, maken we graag persoonlijk kennis met u. We leggen u dan graag persoonlijk het concept van HUIZ uit, maar belangrijker: wij geloven dat een goede match tussen huurder en woning alleen mogelijk is wanneer wij uw voorkeuren goed in kaart brengen.

 

Ervaring

Bij HUIZ zijn enkel vastgoedmakelaars in dienst die weten waar zij over praten. Onze kennis en expertise zetten we graag in om u een stap verder te helpen in uw zoektocht. Door onze benadering en ruime ervaring helpen wij meer dan 70% van onze klanten binnen 4 weken aan een passende woning!

 

No cure, No Pay

Bij HUIZ betaald u geen inschrijfgeld.


Wanneer wij huizen met u bezichtigd hebben, maar u heeft uw droomhuis niet via ons gevonden, dan berekenen wij hier ook geen kosten voor. Wij vragen enkel de administratiekosten als wij daadwerkelijk een passende woning voor u hebben kunnen vinden.